När jag startar nya år brukar jag vara lite vilsen, men det är jag inte nu

Annonslänkar Lindex.. Bubbleroom
 
 
Älskade fina bloggläsare, Jag skulle vilja krama om er ❣ och tacka er för att ni finns här inne och läser och fortfarande följer med. Detta har varit tufft år för mig på många plan. Personligen har det nog varit ett av de sämsta på länge. När Elin var sjuk var det tufft på ett annat sätt, men att själv inte orka eller klara saker har varit tufft och svårt. Först att inte förstå, sedan försöka ta reda på vad jag led av och sedan ändra på nästan allt för att må bra  och så covid på det. Halva omsättningen försvann på en månad. 
 
Men. Jag har också haft ett underbart år på många sätt. Jag har sökt mitt nya jag, jag har skalat av, blivit lite hårdare att inte tumma på vad jag behöver nu. Jag har hittat min kärna. Hur jag vill leva, vad jag mår bra av nu osv. Jag har landat i den person jag blivit efter dessa år. Jag känner mig trygg i mig själv, jag älskar mitt enklare liv just nu och jag har allt man kan önska. 
 
 
Jag har också blivit mycket piggare, jag orkar mycket mer saker igen och jag känner mig så lycklig. Det bästa som hänt i år är vår hund Pettson, han har berikat vår familj så enormt mycket och vi älskar honom som han vore vårt barn. 
 
 
Jag vet precis vad som väntar nästa år. åtmoinstone det jag kan planera. Livet i stugan, ett lugnare liv. Lite mindre att sköta, lite mindre jobb men att ha mer tid att hänga med vänner, familjen och så allt vi ska utveckla här med att bygga flotte, skaffa båt osv Det ska bli så underbart! Jag älskar redan 2021 som kommer ge mig så mycket lycka i livet i vårt lilla hus vid sjön. Jag längtar efter att slippa åka emellan och slippa packa bilen och jag längtar att vakna här och se glitter på vattnet i vår och sommar och alla andra dagar. . 
 
 
Jag har en sådan härlig framtidstro nu. När vi flyttar hit kommer också bloggen att stå på sina egna ben och jag ska göra om den så att vi slipper all ful reklam osv ja nu ser vi framåt. 2021 kommer bli ett spännande och underbart år och vi börjar januari med visning och hoppas på budgivnning så vi kan börja avveckla hemma och till sommaren flytta hit på heltid. 
 
Vi säger ett gott slut och ett gott nytt år till er alla
 
Kram Lotta 
 
 
Söt tröja med pom pom HÄR , lång cardigan HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”När jag startar nya år brukar jag vara lite vilsen, men det är jag inte nu”

 1. Ett gott nytt år till dig Lotta! Nu håller vi tummarna för att 2021 ska bli ett mycket ljusare och härligare år på alla sätt!

  Ska bli roligt att få fortsätta följa dig med och inte minst få följa med resan med flytten till huset vid sjön!

  Jag är nyfiken på vart du tänkt ha din blogg? Jag är också så oerhört trött på blogg.se´s reklamer överallt och känns trist när hela bloggportalen verkar vara ett sjunkande skepp. Vill hamna någonstans där vi bloggare får lite härlig pepp! 🙂

 2. Gott Nytt År 2021! Det låter fantastiskt att komma till insikt om hur livet borde levas. Det är fantastiskt hur tråkiga händelser trots allt kan leda till något bra och i och med det positiv utveckling. Som läsare av din fina blogg blir det spännande att följa utvecklingen som jag tror bir så bra. Kram

 3. Ni gooa, önskar Er ett Gött År 2021 och Tackar samtidigt för alla fina inlägg och texter som Du skrivit, alltid givande ! Hoppas Husförsäljningen blir givande så ni kan skapa ert Nya Paradis i "Stugan"….
  Gott slut och Vi skålar in Det NYA gooa! Kram! Cicci

 4. God fortsättning. Nu hoppas vi på ett fantastiskt 2021 ✨⭐️ Här inleds nya året med lugn och reflektion över det som varit. Känner en stor tacksamhet för allt jag tar med mig från vårt väldigt speciella 2020.

 5. Härligt att höra att du känner att du hittat dig själv mer och att det är ett sätt att finna mer styrka att kliva in i 2021 och tack själv för din blogg =D

 6. Tack för att vi fått och får följa alla spännande projekt och lugna dagar. Jag har inspirerats av dina bilder flera gången och bla köpt de fina lyktorna som du har med i det här inlägget. Hittar dock inga blockljus som är nog små att passa i den svarta ”hållaren”. Ser att det funkar för dig. Vad har du för blockljus i? God fortsättning på 2021!

 7. Tack för att vi fått och får följa alla spännande projekt och lugna dagar. Jag har inspirerats av dina bilder flera gången och bla köpt de fina lyktorna som du har med i det här inlägget. Hittar dock inga blockljus som är nog små att passa i den svarta ”hållaren”. Ser att det funkar för dig. Vad har du för blockljus i? God fortsättning på 2021!

 8. Vilken fantastiskt mysig blogg du har. Jag hamnade här eftersom jag letar cavapoo men här kommer jag bli kvar av andra anledningar. Det ska bli spännande att följa era livsförändringar med flytten. Jag undrar dock även om du kan rekommendera någon cavapoo uppfödare?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *