Fårskinn på uteplatsen

Annonslänkar Mio och Ellos 
 
 
Hej fina bloggläsare, igår blev det inget inlägg. Jag gick ut och var ute i regnet och pysslade. Så härligt! Jag mår inte bra av att sitta inne och glo i en mobil dag efter dag bara för det är mörkt eller regnar. Jag måste ut och hålla på något och det gjorde jag igår och det var så skönt. 
 
 
 

Kalle skar sig på en mandolin igår så det blev akuten också , men det är inte så farligt mer än att fingret är i bandage nu. Nu kommer Elin och jakob snart hit, Elin är och hämtar honom och på nyårsafton kommer Philip och Julia så full rulle några dagar med folk här. Jag ska sätta fart och städa lite och klä på mig och gå ut.

****
 
Jag har köpt fårskinn HÄR som jag lagt på stolarna, får köpa två till så har jag till alla 8. Vi sitter här året runt. Matbord, stolar och matta hittar du HÄR 
 
*****
 
Ha en toppenfin dag
 
Kram Lotta 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Fårskinn på uteplatsen”

 1. Så mysigt du gör det ⭐ Vi har kommit till stugan på Öland, vandrat vid havet och solen var framme ☀️ Lycka till med allt ni drömmer om att göra, vet att det blir så fint 🥂💕

 2. Hej bästa Lotta! 😊💕
  Du är så pysslig och lyckas göra så fint överallt!
  En fråga, hur lyckas du hålla så fint på uteplatsen med möbler och matta?
  Jag får in fåglar som bajsar ner och korgmöbler/lampor blir det mögel på osv..
  Har du ngt bra knep?? 😃
  Kram och Gott Nytt År 🥳 🥂🎉💥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *