Rörelse och kost

Annonslänkar Ellos, Jotex och Åhlens 
 
Nu ska vi lata oss igen, man latar sig efter jul så mycket att man blir trött på att lata sig och sedan går vi. Promenerar en massa. Jag var ute imorse och gick med min vän det var så mysigt och skönt. Samma sak imorgon igen. Ut och gå och jag älskar det.
 
2021 ska bli hälsans år, precis som 2020 men jag ska försöka att aktivt röra på mig mer igen och äta lite bättre. När jag var dålig var det svårt att hålla allt uppe, då låg fokus på att bli bra mest mentalt och ta reda på vad jag led av men jag har slarvat mycket med kosten och inte sprungit.   
 
 
Nej mer långa promenader, mer tänka igen omkring kost och komma ut och springa. Pettson fyller 1 år i början på februari och då vill jag gärna kunna springa lite med honom. Börja lite försiktigt. 2020 blev det inte alla många springrundor. Men nu är jag starkare igen mentalt och längtar efter mer rörelse. Men att gå mycket och äta bra är det viktigast för mig. 
 
 
Har man hälsan så kommer allt annat lite automatiskt men man måste jobba på det hela tiden. Ingen drar en ut en ingen tränar åt en osv man måste själv varje dag göra ett aktivt val för att må bra eller bättre. När jag har rörelse i livet så blir jag också lyckligare. Förstå mig rätt att vila osv också är vikigt men hjärnstark tänker jag på. Motion och träning stärker din hjärna och jag vill bli stark eller starkare och mer i den form jag var i före Elin blev sjuk. 
 
Nej nu ska jag och Elin kika på någon film. Vi har varit ute och gått med Pettson
 
Kram Lotta 
 
 
 

Jag har lagt på fårskinnsdynorna HÄR och det blev så bra

 
Bord HÄR (på rea nu ) 
 
Stol HÄR 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Rörelse och kost”

  1. God fortsättning till dig och tack att du ger en sån fin inspiration. Om inredning, om stugan, om flytten, om naturen och om livet som går upp och ner. Älskar ditt fina bord och stolar, och undrar var det fina träfatet/brickan kommer ifrån? Ta hand om dig!

  2. 2020 har varit ett mer stillasittande år för mig ochdet är inte likt mig så 2021 ska bli mer hälsosamt och det SKA det med, många ggr säger man att det ska det, men det blir ej ändå, så nu får jag hitta karraktären igen =D Heja oss 2021 är vårt år pepp pepp

  3. Jag har oxå siktet inställd på hälsan 2021
    Vet ju att jag mår bra av låg kolhydratskost och att vara ute och springa. Tyvärr har jag inte lyckats så bra med det under 2020.
    Men fick ny energi när jag läste ditt inlägg. 2021 nu kör jag!
    Önskar dig en toppen dag⭐️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *