Hämta vitrinskåp

s
Vi packar saker här hemma nu, allt jul ska till stugan, vi tvättar, tömmer och planerar. Jag har ju som en uppgjord plan i huvudet så när jag sätter igång går det fort. Nu handlar det om att tömma och sista veckorna att styla lite och sist in med blommor och fina krukväxter osv
Jag älskar mitt stora kök här hemma. I stugan har vi bara en liten bänk och handdisk så jag hoppas vi får bygglov för då har vi en plan på att få det större. Men snart är det vår och sommar igen och då sitter vi mycket ute.

Nu ska jag sätta fart här, min bror och hans fru och barnen kommer hit och ska grilla en korv utomhus. Det snöar lite och sedan ska jag fortsätta rensa här. På måndag ska vi hämta vitrinskåp och så byrå på Nu och då och ner till stugan igen. Tömma hemma och så vidare med sakerna.
ja lite så här kommer våra dagar vara nu framöver ett tag
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Hämta vitrinskåp”

  1. Hej Lotta! Spännande följa er ”resa” till stugan. Jag undrar när du rensar bland dina saker, om du har svårt att skiljas från vissa saker? Är du nostalgisk/känslomässig och vill spara? Vet du precis vad du vill ha kvar? Skriv gärna om din process när det gäller rensning och vilken slags strategi du har😊
    NyårsHälsningar
    Ingela

  2. Ohh härligt att ha planer och delmål i detta med flytten. Samt ja nu är det ju vår och sommar på g och då kan man sätta utbyggnad av kök senare som du säger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *