Lunch med en vän

Ibland får man ta sig i kragen och göra sig fin och åka till stan, jag har ju haft lite jobbigt med det så jag drar mig för det i perioder men nu är jag inne i ett bra flow igen. Känner mig stark och vill träffa vänner , vill göra saker och har en pigg hjärna osv.
På sommaren är det så mycket annat jag vill hinna med så ta en lunch med en vän blir det liksom inte tid med. Älskar ju vara med Kalle och i vår stuga.
När jag kommer hem ska ut och gå med min bästis Maria och imorgon ska jag träffa min vän Cecilia på lunch också. Två dagar med smink, piffa till sig och vara lite social då 🙂
Hoppas du har det bra!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lunch med en vän”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *