Jag måste skapa det

Annonslänkar Sportamore. Ellos
Jag måste skapa det, ingen gör det åt mig. Jag vet att jag måste ut på mina rundor och bara göra det för att bli den person jag vill vara. Jag älskar att få endorfiner, glädjen och att genomföra det jag mår bra av. Så det blev en runda idag i regnet efter äpplekaka och bad inne. Jo hjärnan ville först ursäkta sig att det regnade, gå in och njut istället fast innerst inne så vet jag att en runda är min största njutning.
Det handlar inte om att tänka, utan att göra. Så tänker jag väldigt ofta när jag vill nå nya mål, prova nya saker om skrämmer. Bara gör, tänk inte. Skulle jag gå runt och tänka för mycket då blir det aldrig gjort. När jag är låg och har mindre energi som jag haft av min posttraumatisk stress då får jag tänka mig för, det är en annan sak, men annars är jag bara rädd eller lat.
Jag hoppas att jag genom mina tankar kan ge er energi och glädje till att också våga skapa det som är bra för er. Jag gör inte så stora förändringar längre, men de är tillräckligt stora för mig. Jag har tränat i 7 år nu och det gäller att hålla i, inte sluta med det som ger mig mest energi.
Imorgon ska jag ha snyggdag som jag kallar det, träffa vän på lunch och åka till stan, då blir det smink . Första gången sedan jag var i Barcelona.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag måste skapa det”

  1. Tänk så rätt du har med ditt tänk. Du inspirerar och motiverar nog många nu. Jag var på mitt första träningspass efter att utmattningen slog till i Måndags. Ett danspass. Jisses så kul vi hade ❤
    Även om jag varit låg så är energierna på topp. Jag tar det lugnt däremot för fibromyalgin, så här i början.

  2. Vilken underbar bild där, med orangeriet och den mörka himmeln bakom! 🙂
    Och var tvungen att kolla in skorna -blir inte ett dugg förvånad när jag såg att det var Asics. Har fastnat totalt för det märket när det gäller löparskor och även för promenader.
    Kram på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *