Hjälpt min syster

 
 
Nu har jag hjälpt min syster idag att kastrera sin lilla hund. Min syster har ett helt annat liv än mig och jag hjälper henne på olika sätt för hon behöver lite extra stöd ( det är sånt som är privat och som jag inte skriver om på bloggen) 
 
 
 
Jag har varit på alla ärenden också och hela bilen full med jord osv för nu ska jag så gräsfrön i stugan. 
 
 
 
När jag varit borta en dag och på en massa olika ställen då krachar jag en stund först och måste pusta ut. Det sätter sig en trötthet över ögonen och det svider osv och då vet jag att nu är det bra för den här dagen av intryck. Att vara ute i naturen eller trädgården ger mig aldrig sånt, men åka till stan dränerar mycket energi. 
 
Men nu har jag jord, jag har hämtat fina saker, umgåtts med med min syster och köpt fina höstblommor som ska planteras så nu är jag redo för en helg i stugan.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Hjälpt min syster”

  1. Hej Lotta,
    vad fint och respektfullt du skriver om din syster. Du visar också att vi alla har olika ”arenor” att förhålla oss till som påverkar oss. Tack, kram🐾💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *