Tjejresa till Barcelona

Nu tänkte jag berätta lite om vår tjejresa. Vi har åkt på tjejresa de senaste åren och kom tillbaka till Barcelona i år igen. Vi hyrde en lägenhet med Booking. Lägenheten var väldigt fin men låg en bit bort från city så det var några kilometer att gå varje dag, men det gick bra.
Första dagen hamnade vi vid på stranden som vi längtat efter så länge. Först lunch och sedan sitta på stranden och njuta i solen. Det blåste lite så tom. jag fixade att sitta i värmen i flera timmar.
Maten var så god, det blev ingen Lchf i Barcelona
Jag drack nästan bara alkoholfritt för att slippa min huvudvärk
Att vara med dessa tjejer har varit så underbart. Jag har fått så mycket energi och det inga problem med någonting. Alla bara hänger på och inte massa gnäll osv. Det bästa av allt är att man får vara som man är. Vi hade pratat om det innan att det är viktigt att få vara som man är. Jag kan inte dricka alkohol och att jag kanske blir trött osv men det gick så bra!
Samtalsämnena tar aldrig slut och man fyller i där man slutade. Vi är ju gamla klasskompisar sedan lågstadiet och träffas även på våra tjejträffar en gång i månaden.
Dagen efter var vi och tittade på Sagrada
Det blev väldigt många stopp med mat och dryck och ingen shopping. Alla ville mest sitta och ha det bra och hinna prata.
Sista kvällen var vi på en toppen restaurang som ni inte ska missa och försök sitta ute. Vi var på den restaurangen förra gången också. Den heter Rossini. Väldigt god tapas där.

Det känns som jag kom hem som den glada, tokiga Lotta som jag tappade bort lite i somras. Allt bara föll på plats och få vara med mina barndomsvänner och få ha så här kul har gett mig massa energi inför hösten. Jag är bara så lycklig för den här resan, det var precis vad jag behövde.

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Tjejresa till Barcelona”

  1. Välkommen hem jag har saknat dig. Det blir inte detsamma med tidsinställda blogginlägg. Ser ut som om ni haft toppen i Barcelona. Vad härligt att få hänga med sina vänner. Mvh Åsa

  2. Åh vad härligt! Och ni är så många, vad kul. I mitt tjejgäng reser nästan alla mycket men inte tillsammans tyvärr. Det ger sån energi även om man kanske oroar sig lite innan… inte så konstigt att det kom en dipp i somras, det hände ju så mycket fint med stugan och allt men det tar kraft också, dippar är kanske hjärnans sätt att säga ifrån ett tag och tagga ned intrycken lite, trots att de är positiva. Det är lite konstigt med hjärnans intryck ibland…. Kram 🌸

  3. Hej!

    Vad roligt att se alla fina bilder från min älskade hemstad Barcelona 🙂 Det är alltid lite extra kul att se den utifrån andras ögon 😉 Brukar titta in på din fina blogg och kika på Sverige från sin bästa sida, er stuga är jättefin, njut av den till fullo 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *