Fritidshus vid vattnet

 
Nu har vi äntligen landat i stugan, jag hade tänkt att åka hit tidigt imorse men det var så mycket som skulle göras innan jag kom iväg och så blev det en tur till Ikea och köpa glasburkar så vi kan ta hand om allt vi odlat. Nu ska vi fylla frys och kyl inför vintern.
 
 
Jag ska gå ut i trädgården nu en stund och bara vara, för mig när jag ”bara är” så betyder det troligtvis att köra jord, gräva, plantera eller nåt trädgårdsjobb. Det är det mest rogivande jag vet. Avkoppling på hög nivå.
 
 
 
Kalle har kommit hit nu efter jobbet och vi har precis druckit upp kaffet. 
 
 
 
 

Hoppas du får en toppenhelg!

 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
Annonslänkar 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Fritidshus vid vattnet”

  1. Åh, vad det ser härligt ut hos er vid stugan. Underbart. Jag förstår att ni njuter fulla drag där. Jag håller med dig om att solglittrande vatten är en riktig fröjd! 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *