Tulpaner från Holland

Jag kikar in lite snabbt till er här så kanske jag återkommer med mer bilder senare. Nu kommer Kalle snart från jobbet och jag tänkte ta lite kaffe med honom. Jag har fått ner alla lökar i stugan idag och det kommer bli så fint till våren. Under fönstren har jag satt många i en lång rad 🌷🌷
Jag köper mina lökar från Holland HÄR, lång leveranstid men så fina lökar. Brukar ofta köra special offers så blir det många till bra pris.
Granris har fått komma ner i alla krukor också så nu är det höstfint här vid sjön.
Ha en underbar fredag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Tulpaner från Holland”

  1. Hej! Har läst din blogg ett tag men har inte skickat någon kommentar. Jag gillar din blogg och tycker att du har det väldigt fint i ert hus och i den nya stugan, både inne och ute. Funderar över dina tulpanlökar som du satt i marken. Är du inte rädd att rådjuren ska äta upp allt då de kommer upp i vår? Jag bor på landet i eget hus och kan bara ha påskliljor, allt annat vad gäller lökväxter äter rådjuren upp.
    Ha en skön helg!

  2. Det brukar ju vara magiskt hos dig när tulpanerna blommar hur gör du? Grävt ner alla dessa lökar på en dag, inget lökjärn där inte. Berätta snälla…. Trevlig helg med vänliga hälsningar Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *