Jag tog lite ledigt och landade mjukt

Jag tog lite ledigt idag från jobb och blogg och försökte bara vara i nuet och klara av att åka till stan och hämta glasögon och köpa mat. Det kan låta så enkelt för någon vanlig person som mår bra men när man är hjärntrött är det supersvårt att åka till stan.
Ja det kändes lite jobbigt innan jag kom iväg för jag är lite orolig, men jag fokuserade på att titta på asfalten och inte ta in alla intryck. Jag fick mina glasögon, två par progressiva och ett par solglasögon som inte är färdiga än och sedan åkte jag hem.
Jag har haft brain freeze när det är som värst och massa andra symtom, men jag är inte redo att prata om det än. Det är bättre och jag måste sköta mig supernoga för att bli bra och tids nog kan jag sätta ord på allt jag upplever och tar mig igenom just nu ❣
Jag hade packat bilen för att Kalle och jag ska nu njuta av tre dagar i vår älskade stuga. Jag kan inte med ord beskriva vad den här miljön gör för mig. Sjön ger mig så mycket lugn och harmoni.
Titta vad gräset har börjat växa som jag sådde för några veckor sedan. Jag har lagt så mycket jobb här men nu blir det fint till våren 🙂
När jag kommer hit nu är prio ett att sitta i solen en stund, att ta sig den tiden och vara här och nu. Sedan blir jag så kreativ här och den där Lotta jag älskar att vara. Jag är så glad över att jag får komma hit och ladda, landa och känner mig så oerhörd tillfreds. Det är som en dröm fortfarande att få vara här men jag får leva drömmen nu.
Imorgon kommer målaren hit och vi ska planera upp det jobb som vi ska göra här med målning och tapetsering och jag ska plantera alla tulpaner m.m
Hoppas du haft en fin dag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jag tog lite ledigt och landade mjukt”

  1. Sköt om dig det här med hjärntröttheten är säkert post traumatisk stress efter Elins Leukemi. Jag går också igenom en jobbig grej just nu och kan tänka mig att när det går över så kan man lätt åka på en sådan grej. Kram Åsa ❤️

  2. Hej Lotta!
    Springer på Dej ibland men skulle aldrig falla mej in att hoppa på dej, Nej, Du är ju Privat när du är ute och det måste vi alla respektera! Har följt dej så länge och e med dej i din Trötthet, inte kul att se en VÄN, som behöver uppleva detta,därför respekterar Jag dej att du skall få vara Privat, Vi som läser Dej respekterar ditt Privatliv, inge konstigt med det.Lev som ni gör, tycker Du och Din Familj är toppen, om nån annan säger nåt annat så kan de dra dit pepparn växer… KRAM !!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *