Fokusera på det jag kan göra

När Elin var sjuk så fokuserade vi på det man kan göra istället för att det man inte kan göra. Tack och lov kan jag göra massa kul som jag tycker om som att vara ute i trädgården, ut och gå eller springa, jag kan jobba en stund varje dag och jag klarar någon enstaka utflykt i veckan osv. Jag fokuserar på glädje just nu. Jag kan inte göra allt jag vill, men det får vara så en tid och om jag bara jag säger nej till nästan allt blir det bra. Jag känner att det gör skillnad så det är där jag ska vara, där jag får lite intryck av stad och människor i rörelse.
Kan verkligen rekommendera denna nya doft, detta är bara en liten flaska
Nu ska ut och plantera tulpaner och vara i min trädgård. Ingen tjejmiddag ikväll men en promenad med Maria har jag bokat in. Gå och prata går bra tack och lov och efter en promenad brukar jag må mycket bättre. Rörelse varje dag är ett måste och vara i naturen.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fokusera på det jag kan göra”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *