Satt upp belysning och så julstjärnor till köket

Kalle och jag har haft en mysig eftermiddag. Han har jobbat vilket inte var så kul men han kom hem tidigt och började sova på soffan och sedan har vi pysslat lite ute. Jag har satt upp lite belysning på altanen. Jag har ju också jobbat, eller jag gör ju det varje dag när jag skriver till er. Sitter minst 2-3 timmar om dagen med blogg, instagram och mail vilket jag inte alltid tänker på som jobb men så är det ju, sedan allt pyssel som jag gör, hämtar, fotar eller förbereder. Älskar det jobbet!!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Satt upp belysning och så julstjärnor till köket”

  1. Vad fint med stjärnor😊
    Tack för en fantastiskt fin blogg och vilka vackra hem du har. Så inspirerande och fina inredningstips. Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *