Öppen spis på altanen

Kalle och jag har suttit ute framför brasan till 21.30. Vilken kväll. Älskar, älskar vår stuga. Eller vi älskar. Det är vår lilla sagovärld och vi njuter så mycket av att landa här.
Kalle och jag beskriver för varandra om olika känslor, och jag berättade för Kalle hur det är för mig när vi åker hit. Hur jag blir lycklig och pirrig när jag ser glittret på vattnet när vi närmar oss vår sjö och vår trädgård. Hemma är underbart och vackert också , men detta är som att åka på en weekend.

Nu ska vi vara här några dagar. Imorgon ska vi fixa med lyse på vår bod m.m Det finns inte så mycket som måste göras för vi måste, vi kan vara här nu och bara fortsätta utveckla för vi vill. Allt är ju renoverat 2014 och det ger en härlig känsla och lugn att kliva in i huset och känna att här kan vi bara landa och vara.

Ha det fint
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Öppen spis på altanen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *