Rosa himmel

Godmorgon fina bloggläsare, har ni med frost ute på morgonen? Dessa bilder är från förra helgen och nu är jag hemma när jag skriver detta.
Vi var på kräftskiva igår och det gick jättebra. Jag är glad att när jag haft det jobbigt så behöver jag bara några dagar så mår jag bra igen, men sedan gäller det för mig att förstå att jag ska fortsätta göra mindre saker. Då pratar vi om sociala saker eller åka iväg på saker, kan inte göra massa ärenden på samma dag tex. Svårt det där men jag måste känna efter själv.
Nu har jag haft pigga dagar, sprang igår och det var underbart så mer träning i mitt liv nu när jag har det lite lugnare. Ska till läkare nästa vecka och visa min knöl och så har jag bokat syndersökning och ska köpa mig fler glasögon. Beställde mig ett nytt objektiv också till kameran, vi körde ju över en kamera och mitt bästa objektiv med bilen , eller Kalle gjorde . Ställde min handväska bredvid bilen och Kalle backade bakåt 😱 men nu är ett bra objektiv på väg igen.

Nu ska jag ut och gå med min vän Maria, så på med mössa och ut och njuta av härliga höstvädret

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Rosa himmel”

  1. Vilken underbara bilder! 😊
    Jag har abonnemang med 3 par glasögon hos Synsam. Sååå nöjd! Får byta ett par bågar per år och glas så fort synen ev blir sämre 🤓
    Ha en fin helg med mycket vila ☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *