Familjemys och lördag

Jag är fortfarande så glad att vi målade om vårt kök lite ljusgrå och bytte till vitt kakel och ljusa bänkskivor. Det är lätt att hålla rent och allt man ställer på bänkarna gör sig mycket bättre. Nu är det bara golvet jag skulle vilja byta någon gång men det får vänta.
När vi gjort om köket så bytte jag ut en del maskiner och gav bort de gamla. Jag valde Smeg.
 Brödrosten och tekokaren används ofta men Espressomaskinen som mannen ville ha används sällan. Bullarna som Elin bakar med vanilj ska jag tipsa om en annan dag eller kanske senare ikväll, de är så goda och stora som tekakor.
Ha nu en fin dag, vi ska ha familjemys
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Familjemys och lördag”

  1. Hej, jag undrar om du all tid fått vad du beställt och om du ngn gång behövt returnera och då fått tillbaka pengarna. Många är ju väldigt missnöjda med dem och recensionerna är negativa .Med vänlig hälsning, Kristin

    1. Hej, ibland är det sena leveranser men det står på varje vara om de kommer direkt annars kan man få vänta. Annars har jag bara bytt storlek på ett par skor. Kram Lotta 😘

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *