Fiket Gränna, Narr chokladfabrik, Väderstad byggnadsvårdsbutik och Centralkonditoriet

 
Igår hade vi en riktigt mysig dag, Elin, Philip och Julia och Kalle var med. Jakob jobbade så han kunde inte. Först åkte vi till Gränna och åt lunch på Fiket. Då blev det motorvägen dit. 
 
 
Sedan tog vi turistvägen till Ödeshög och stannade på Narr chokladfabrik och köpte godis. Vilken fin choklad man kan köpa till samma pris som det vanliga godiset. Stanna och åk av där om ni åker på motorvägen. 
 
 
 
Sedan fortsatte färden mot Väderstad där gick vi först in i Väderstads byggnadsvårdsbutik som hade öppet. Å himmel vad mycket fint, nu har jag hittat en ny favoritbutik. Dog lite. 
 
 
I Väderstad finns det även en fin krog och en till inredningsbutik Egen Stil som tyvärr var stängd och så har de öppnat Markus kräftan.
 
Väl värt att besöka lilla Väderstad och åka av motorvägen för ett stopp där också . På vägen mot Mjölby finns också Sharpman som jag gillar men inte hann med denna gång. Sharpman ligger i Hogstad där jag jobbat i många år på den fina förskolan. 
 
 
I Väderstad finns det berömda Centralkonditoriet som har byggt ut för det kommer så mycket gäster. Kan varmt rekommendera denna lilla tur till alla er en dag om ni vill inte ut och åka lite.
 
Idag blir det vandring på Östgötaleden för oss. Nu har vi köpt bra kläder och skor så här ska vandras 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Fiket Gränna, Narr chokladfabrik, Väderstad byggnadsvårdsbutik och Centralkonditoriet”

  1. Men vilken mysig helg ni haft!!
    Vi tog innervägen ifrån Gränna för första gången i våras och det var det mysigaste jag sett!
    Alla äppleodlingar och mysiga hus… vi var dock på väg till Motala så vi stannade inte på dessa mysiga ställen men kul att du tipsar om dom.. får bli en annan gång…
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *