Pynta med julblommor

God morgon fina läsare, jag gick och la mig väldigt tidigt igår redan vid 20 så idag vaknade jag tidigt och är uppe och pysslar lite. Idag ska jag försöka att ta lite mer ledigt och jag ska upptäcka en ny sjö här vid stugan. Det finns många sjöar här omkring, vandringsleder och mycket nytt att titta på och nu har jag skaffat mig bra kläder och skor att vandra i.
Hemma fyllde jag på med nya blommor i veckan, det är mycket mysigare nu när jag pyntat lite. Svensk tenn krukan fick en amaryllis och lite andra växter. Jag köpte lösa lökar av amaryllis, de är mycket billigare och så planterade jag ner dem själv i krukor. I stort sett alla växter som jag köper planterar jag om i krukor, annars håller de sig inte så länge.
Ha en fin dag och ta hand om er
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *