Man blir aldrig helt klar

Någonting som jag jobbat på mycket i livet är tanken ”du blir aldrig helt klar, släpp och gör det roliga först” . Om jag alltid bara skulle göra allt jag borde så kommer jag aldrig till det roliga. Så jag får ofta släppa och gå ut ändå och gå promenad, eller släppa tanken på att ha två städade hem osv och bara göra det jag längtar efter som att pyssla i köksträdgården.
Om jag bara gör saker för jag borde eller måste och aldrig känner att jag får ha det roliga så blir jag bitter. När får göra saker som ger mig energi och glädje så blir jag glad och får även glädje till det mindre roliga. Det är inte lätt att hinna med allt, det är en jakt mot tiden ibland. Jag försöker också tänka att allt har sin tid. Nu har jag inga små barn som tar tid, mina klarar sig själva. Allt har sin tid.
Nu blir det till stugan igen , så mysigt att vara där och jobba
Ha en toppenfin fredag
Kram Lotta
💗
Lotta gillar , dessa ska få flytta till min stuga där vi ska ha lite Newport känsla

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Man blir aldrig helt klar”

  1. Hei, for et fint sommersted dere har fått, en drøm!
    Må dere kjøre langt for å komme dit? Eller fungerer det fint å kjøre fram og tilbake for å vanne osv?

  2. Dagens klokaste ord! Det ska jag tänka på och ha som mitt mantra. Tack för att du inspirerar mig både med dina ord och bloggen som helhet! 💗

  3. Kloka ord. Har med åren lärt mig tänka så, det behöver inte alltid vara så perfekt omkring oss utan gör det som ger energi först, även om man vill ha det lite snyggt omkring sig.
    Har också ett sommarställe o det är både, rogivande o skönt med miljöombyte. Brukar tänka att det får aldrig bli riktigt klart, för vi vill ha små projekt och se fram emot. Det är livskvalite.
    Trevlig helg!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *