4 år idag och vi har gått vidare

 
Jag tror ni är många som följt mig minns inlägget idag för 4 år sedan, när jag fick skriva ut det fruktansvärda att vi fått veta att Elin vår dotter fått leukemi. Det var den mest fruktansvärda dagen i mitt liv och ännu mer fruktansvärt att hon satt på skolavslutningsdagen och tappade allt sin långa hår. Allt blev så på riktigt då.
 
Sedan väntade en fruktansvärd tid, men samtidigt en tid med mycket glädje. I all sorg och allt det svåra blev vi starkare, våra familjer slöt ihop sig som en pakt och vi fick alla våra roller för att hjälpa varandra. Närmsta vännerna slöt sig upp kring oss och erbjöd hjälp på olika sätt, och jag fick möjligheten vara hemma och jobba med bloggen och ta hand om Elin och att hon kunde ha skola i hemmet som var Elins önskan. 
 
Det är som en annan tid nu, jag kan ibland inte förstå att det är vår familj det drabbade. Har det ens hänt oss? Vi har släppt och lever vidare. Elin tar studenten och ska dansa bal med sin pojkvän. Hon har en del biverkningar som hon får lära sig leva med och hon kommer troligtvis inte kunna jobba heltid till och börja med. Vi har gjort utredningar på hjärnenheten m.m . Men Elin är en underbar positiv tjej som ser möjligheter, som vill göra sitt bästa i allt och vill ha kul så hon lever livet och går inte omkring och grubblar. Hon bär med sig en stor erfarenhet och vet vad livet går ut på och får lära sig att leva med sina svårigheter som många av oss andra.
 
Nu är det 3.5 år till så är Elin friskförklarad. Du hittar alla inlägg om Elins cancerresa HÄR. Jag har förstått att det jag skrivit betytt mycket för andra som också genomgår cancer i familjen.
 
Nu ska jag ta mitt kaffe i stugan och ikväll kommer mina föräldrar , mina mans föräldrar och barnen hit så ska vi fira morsdag tillsammans. Livet fortsätter och vi försöker ta vara på det var eviga dag.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”4 år idag och vi har gått vidare”

  1. Jag började följa din blogg då för 4 år sedan. Du skrev och reflekterade så fint över er situation utan att vara bitter och ge upp. Jag har beundrat dig för din styrka och optimism i allt det svåra. Jag är så glad för er skull att ni har det så bra nu ♥️ Mvh Åsa

  2. herregud vilket fruktansvärt besked men vad otroligt glad jag är att det gått bra för henne och att ni blivit starka hela familjen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *