En stor rabatt

Om man som jag har en stor trädgård och inte orkar sköta allt kan jag rekommendera att ha en stor rabatt med massa växter istället för en massa små. Plåtkanterna underlättar också mycket och är beställda på en plåtfirma.

Det har kostat en del att fylla den här rabatten men nu börjar den bli tätt och fin och jag kan börja dela lite perenner. För den som tittar nära så finns det en och annan maskros också 🙂.

Jag brukar köpa stora påsar med tulpaner från Holland som jag planterar på hösten. Jag planterar lite varje år så blir det så här fint. Den här rabatten behöver jag inte jobba med så mycket längre, det är inte mycket ogräs alls. En och annan maskros men annars är den väldigt lättskött.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En stor rabatt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *