Full rulle

Idag blev det full rulle precis som jag lagt upp det. Har lite att styra upp innan jag ska åka till Österlen. När jag var på Sharpman blev jag kär i den här jackan eller kavajen eller vad man ska kalla den. Lagom lång så här på våren.
Jag var först hos min syster som ibland behöver lite extra stöd på olika sätt och viss. Vi hade ett möte där och jag fick ta hand om hennes hundvalp när hon gick till affären. Så söt och så busig. Jag kan tyvärr inte rasen.
Sedan mötte jag upp Philip och Julia på Ikea och tog lunch, köpte lite mer förvaring och sedan köpa gräsklippare och skottkärra. En gräsklippare måste man ha från dag ett. Jag kan inte ha en stökig trädgård, det ska skötas ordentligt så nu kan vi klippa gräset direkt när vi tar över huset på fredag.
Sedan åkte jag till stugan för lite jobb. Vi har inte nyckel ännu men jag satt där med en kaffe ooh kände in rummet som Ernst skulle ha sagt och gjorde en del jobb.
Nu har jag lovat Philip att köpa en grill, vi gillar kolgrill så den HÄR eller den HÄR är frågan. Tror det blir en Weber även där. Kalle vill ju mura upp en och göra utekök men det får vi ta på sikt.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *