Sovrummet i stugan och idag får vi nyckeln

Annonslänkar Mio,Lexington, Polhus & Ellos
 
Barnens sovrum 
 
Jag åker till Österlen idag med mina vänner, inte så bra tajming när det gäller stugan för vi får nyckeln idag, men jag vill inte missa 4 dagar med mina vänner på Österlen heller. Det ska bli så mysigt att bara umgås, koppla av och göra något kul innan allt drar igång med inflytt. Så under tiden får ni lite inlägg här på bloggen fast jag är borta. 
 
Det här är sovrummet som barnen ska ha, vårt mot vattnet ser likadant ut men det är något mindre och sjöutsikt. I dessa rummen vill vi tapetsera och slipa golven och göra dem ljusare. Jag blev förälskad i de breda planken i taken, lite sakral stämning där inne. 
 
 
Vårt sovrum mot vattnet 
 
Så nu önskar jag er en fin fredag för det ska jag ha på Österlen. Uppdaterar lite på instagram och kör blogginlägg här också fast jag är borta.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Sovrummet i stugan och idag får vi nyckeln”

  1. Så fint torp/ litet hus ni hittat Har själv varit där med ett visserligen ärv litet hus vid vatten, så förstår din er glädje Men men precis som du nu tänker tänkte jag och med unga vuxna och pojkvänner inte så bra att dela rum. Följden blev att jag inte hade dom i huset samtidigt trist ! Så hitta någon liten vrå till och gör ett sovrum alkov till , det behövs jag lovar / Helena med facit i hand

    1. Hej, tack för tips jag tror det är bäst att man gör som funkar som är bäst för varje familj. Det är skönt att kunna gå ifrån också och slippa umgås hela tiden. Toppen med gäststuga när det kommer vänner. Kram Lotta 💗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *