Kladdakaka med toffifee

Dagen vi skrev kontraktet på huset så bakade Elin kladdkaka till fikat. Hon hittade receptet på bästa Fridas bakblogg HÄR Den var supergod. Jag har fikat en del sista månaderna men jag har ändå gått ner i vikt sista tiden, köpa hus tar är så visst på krafterna , så man äter inte så mycket 🙂. Jag försöker ju hålla mig borta från sött. Godis går ganska bra, äter inget smågodis osv men kakor, fika osv har jag väldigt svårt att hålla mig ifrån om det bjuds på.
Den här var god så tips er till er att baka
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Kladdakaka med toffifee”

  1. Men jösses vilken kladdkaka!
    Rena drömmen.
    Jag har skickat bilden och recept till min bakglada dotter. Kanske kan hoppas på morsdag .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *