Möte med revisorn

Vem vet man kanske får fira med tårta idag 🙂 eller kanske inte. Jag försöker ju hålla mig ifrån socker men det går väl lite upp och ner. Men idag är alla fall revisorn bokad och vi ska lägga upp en plan. Min bokföring från förra året såg ju väldigt bra ut och det är dags att vi pratar ihop oss lite om det nu ska bli bankbesök och husköp. En plan för det här året behöver vi och jag tror det är dags att börja tänka på att gå över till AB.
Men en sak i taget gäller nu när det händer många saker. Ikväll kommer några gamla vänner till mig som jag jobbade med på Duka och jag har inte planerat vad vi ska äta än.
Ha en bra dag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Möte med revisorn”

  1. Lyckat till med det viktiga besöket idag och hoppas besök av vänner blir trevligt.
    Gör en grekisk pyttipanna med hela maträtten i en stor form i ugnen och till det servera en fetaostdressing och sallad…Snabbt, enkelt o gott.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *