Målaren och fikagäster

Jag har haft min granne och en gammal arbetskamrat här på fika idag. Väldigt mysigt! Målaren kom också och satte igång med att spackla och slipa kontoret och det blev hejsan hoppsan som vanligt. Hade ju inte köpt någon färg kl 9 imorse men det hann jag ju med på förmiddagen men nu har han något att måla med. På kontoret ska jag ha samma grå som trappen är.
Imorgon har Philip studiedag och vi ska ha mysdag han och jag. Stockholm here we come så målaren får klara sig själv. Hoppas att min ork och energi ska räcka en heldag i Stockholm men det känns som det nu. Jag är så himla glad att jag vill och orkar så mycket igen. Inte som förr men lite däremellan.
Solen lyser och jag känner mig glad. Elin bakar i köket och det känns nästan som fredag för vi ska bort imorgon
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Målaren och fikagäster”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *