Lite olika Lotta, lite olika vinkel

Det här är vad jag ser när jag vaknar. Lotta med trötta ögon, söta rynkor, fått rosacea runt näsan tror jag som bröt ut efter influensan, en finne vid munnen för jag åt efterrätt i helgen. Har nästan aldrig finnar längre, bara om jag äter fel mat. Inte så glamorös precis, men vardaglig som jag ser ut de mesta timmarna på dygnet här hemma.
Sedan tar man tag lite i livet och snyggar till sig och då kan man fota en sminkbild på väg till stan för att köpa färg. Tänk vad lite smink piggar upp och hur man väljer att ta en bild. Viktigt att ni alltid tänker på det hur vi bloggare väljer att visa oss och spegla vilka vi är. Jag vill ju visa alla mina sidor som ni vet.
Samma Lotta, lite olika vinkel med eller utan smink 🙂
Ha en toppendag, nu måste jag röja här till målaren och lite vänner kommer på fika
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lite olika Lotta, lite olika vinkel”

  1. Det är just därför jag gillar att följa dig, för att du visar alla sidor av dig. Jag går själv oftast osminkad, så känner knappt igen mig själv när jag fixar till mig :). Min son frågade om jag hade klippt mig en dag när jag hade kammat mig … ja ja… sån e jag .. kanske iallafall ska försöka kamma mig lite oftare 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *