Det ena leder till det andra

Det pratas mycket om att nätverka och gå på olika saker för att få kontakter. Sånt är inte jag bra på. Jag känner många människor som jag träffat på olika sätt genom reportage osv men att gå på event för att skapa kontakter det gillar jag inte. Jag vill umgås med folk jag tycker om och jag tycker det är obehagligt att bli inkastad i olika grupper som jag inte känner mig hemma i. Därför åker jag nästan aldrig på event eller bloggträffar.
Däremot tror jag stenhårt på att vara trevlig och snäll i alla sammanhang för det ena leder till det andra. Väldigt många av de saker som hänt i mitt företag har hänt för att jag lärt känna människor genom min blogg och fotografering. Det ena leder till det andra. Man får aldrig underskatta det.
Idag ska jag träffa Karin som driver Vedungsbageriet. Hos Karin har jag gjort flera reportage, fotat bilder, föreläst osv. Vi har gjort allt möjligt kul. Idag kommer hon hem till mig för lite kaffe, det ska bli trevligt.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *