Lite mer träning

Jag önskar just nu att komma tillbaka lite mer till min träning igen. Jag har egentligen inte så mycket att skylla på, men av olika anledningar har mycket oro funnits i min kropp och saker som påverkat mig en längre tid. Men det känns som det ska lägga sig lite nu. Efter jul var jag så laddad men sedan har det hänt saker hela tiden. Först var jag sjuk, sedan annat som var jobbigt psykiskt. I perioder får man kanske acceptera att är det så här. Saker händer, hormoner påverkar som gör jag mår dåligt m.m osv Jag har i alla fall inget högt sköldkörtelvärde längre, det är normalt nu. Tjohoo så skönt.
Imorgon blir det promenad med Maria, sedan x-fit på söndag. Det är ju inte så att jag slutat träna, jag rör mig nästan alltid 2 gånger i veckan men jag saknar lite mer lugn i mitt liv och mina springrundor. Ja,ja det ordnar sig. Man kommer alltid tillbaka hela tiden för man mår ju så bra av att röra sig. Nästa vecka kör vi igen.
Nu har jag bakat kladdkakor till morgondagens kalas, ni kan få receptet en annan dag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lite mer träning”

    1. Ja det är ett problem, jag har mailat blogg.se men får ingen hjälp. Jag ska maila dem igen för att se om vi kan lösa det. Fortsätt scrolla neråt så kommer det nya inlägg. Kram Lotta

    1. Hej, jag vet det. Jag har mailat dem, om du går in på startsidan och fortsätter försöka scrolla så kommer du vidare men det tar lite längre tid 🙂 Vi håller på att försöka lösa det men de som jobbar med det är lediga på helgerna. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *