Kör mig till akuten

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Kalles 46 års dag. Tänk så åren går. När vi träffades var han 18 år. Vi ska in till stan och käka lite och leta byxor och så handla mat till morgondagens gäster. Philip fyller också nästa vecka, så det är han vi ska fira i helgen. Vi vuxna firar inte födelsedagar längre men vi brukar försöka ses ändå.

Inatt hade jag sådan fruktansvärd mensvärk, trodde jag skulle svimma flera gånger om och sa till Kalle att han fick skjutsa mig till akuten. Efter tre timmar började det klinga av och försvann. Den värsta mensvärk jag varit med om. Tror jag börjar gå in i förklimateriet för jag har ganska många besvär när det gäller just det biten. Vi får se om det kommer igen, det var verkligen fruktansvärt.
Ha en fin fredag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Kör mig till akuten”

 1. Hej Lotta! Så jobbigt för dig, jag känner igen mig! Jag kan varmt rekommendera att gå in på denna siten och läsa mer om förklimakteriet, klimakteriet och kvinnlig hormonbalans genom hela livet: http://www.mialundin.se Hoppas du hittar något intressant som kan hjälpa dig. Kram och krya!

 2. å fyy vad jobbigt!
  Jag hade oxå jätte jobbig mensvärk innan mina barn men efter barn 2 satte jag in hormonspiral och mitt liv efter det är väldigt njutbart … inget blödande och ingen värk … har du testat det?

 3. Läser din härliga blogg varje dag och uppskattar den jättemycket, fantastiska bilder och kloka tankar. Kommenterar aldrig men när jag läser om dina smärtor vill jag så gärna uppmana dig att överväga en hormonspiral. Det har fungerat klockrent för mig i många år. Jag har även en dotter som efter flera års besvär med fruktansvärda smärtor och elände fått en endometriosdiagnos, hon har nu en hormonspiral och tack vare den mår hon mycket mycket bättre.

  Jag vet att vi alla har olika förutsättningar, bakgrund osv men jag vill i alla fall berätta om våra erfarenheter.

  Sköt om dig och ha en trevlig helg.

  Kram Maria

 4. Tipsar om hälsokost som rekommenderas av Mia Lundin som är proffs på hormonell obalans:
  -KSM 66 2 morgon och 2 kväll på fastande mage
  -Bidrottninggele
  Kanske värt att testa- hur som helst ett tips!
  Hoppas ni får en trevlig helg och att ni även får fira stugköp snart!!!
  Med omtanke från Maria

 5. Hej
  Följer din inspirerande blogg. Min sista mens innan den upphörde helt o jag gick in i klimakteriet så fick jag fruktansvärda smärtor o kräktes. Men det blev bara en gång. Är nu över 10 år sen. Här ej tagit ngr mediciner eller hälsokost.

 6. Rekommenderar hormonspiral, hade magsjukesymtom varje mens plus dessa smärtor. Aj!! Ville inte ha nåt "down there" så testade med p-stav först som sätts i armen. Funkade inte alls, höll på att blöda ihjäl! Satte in hormonspiral å mår toppen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *