Min trädgård är som en lekplats

När jag var liten lekte jag i skogen eller i lekstugan mest hela tiden. Skogen och naturen är den bästa platsen som finns  för återhämtning. Nu är mina trädgårdar också den platsen som jag älskar att vara på. För mig är det fortfarande som att leka när jag håller med det. Min trädgård är som min lekplats.
Ikväll har jag plockat in buketter och skördat lite och hämtat in ägg från hönshuset. Både Kalle och jag har det här med odling och våra citronträd m.m som gemensamma intressen. När man är två går det lite lättare och man kan hjälpas åt med vattning osv. Elin är ju färdigutbildad fotograf nu så hon hjälper mig med bilder om jag säger till.
Nu ska jag ut och vattna och Kalle har ställt sig vid grillen.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Min trädgård är som en lekplats”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *