Liseberg och baksmälla

Vi har på Liseberg i tisdags, det var så kul men massor av folk. Tur vi hade bokat både restauranger och express på karuseller för väntetiden var minst 60 min på alla karuselller.
Jag älskar åka karuseller och åker nästan allt, det är så roligt att följa med ungarna och allt gick så bra även om det var trångt och lite mycket folk.
Att åka hem sent på kvällen däremot kommer jag inte göra om. Förr innan Elins leukemi så hade jag mer energi men nu är det tufft att vara pigg på kvällarna, jag blir helt slut om jag inte får sova så ska vi åka iväg någon mer gång så blir det ingen bilkörning hem, då tar vi hotell.
Igår vaknade jag med migrän, gick ut för att klippa gräs men sedan blev jag liggande hela dagen. Kräktes säkert 10 gånger om kom aldrig upp på hela dagen. Min kropp får reagerar när det blir så mycket intryck en dag. Jag är inte som förr, det är bara att försöka acceptera och nu blir det lugna dagar. Jag har sovit bort ett dygn känns det som, men idag är jag pigg och kommit i stugan och nu ska jag bjuda på en massa inlägg igen.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *