Trädgården vid sjön

När vi köpte huset vid sjön så såg jag många möjligheter att kunna göra ännu finare här. Det var redan fint , men om det ska bli ett hem så vill man skapa lite själv och den här sidan kallade jag fulsidan för man möttes bara av en stor kaprifol som klättrat vilt på ett berg.
Om man tittade lite under kaprifolen så fanns det stenpartier. Kaprifolen var lätt att få bort och fram kom jord och stenar.
Så här såg det ut när jag började
När jag fått bort all kaprifol hämtade jag stenar och la upp som små murar och sedan fyllde jag på med jord. Jag planterade perenner och rosor i färger jag tycker om , tittade om de blir höga och eller låga, jag vill ha vackra blad och olika årstider osv. I höst ska jag fylla på med lökar. Jag kan inte namn på växter och har dåligt minne, men jag kör på känsla.
Nu möter man av en fin rabatt ner mot sjön, fulsidan blev finsida
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Trädgården vid sjön”

  1. Så glaad Jag blir varje Dag jag tittar in hos Dej, De e härligt att se Din Man och Dej med Barnen(?)och allt ni hitter påå! Vackert på er Sommarstuga! Kram och fortsatt fiin Semester till Er Alla, Nu njuter vi av vackert väder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *