Kaffe och kräftfiske

Julia och Philip har vaknat och vi ska ut och fiska upp kräftorna. Kul att ungdomarna tycker det är kul och det blir lite fart på dem. Jag ser många likheter hur Philip är som person och hur jag är själv. Han är väldigt driven när han vill något, så jag har jag också varit med lugnat ner mig en del.
Elin ringde igår och sa att ni kan stanna kvar i stugan , jag och Jakob sköter allt med vattning osv. Vi har det så bra som inte behöver fara emellan ens. Det har varit så bra väder nu så då vill man bara vara vid sjön. Igår gjorde vi iordning golvet på bryggan så det blir silvergrått.
Jag är superdålig på att packa. När jag ska iväg slänger jag bara i lite saker och så vill jag fort iväg, den här gången skulle även Findus med och då vill man åka direkt. Jag hoppas på sikt att vi får tvättmaskin här.
Mina rabatter har tagit sig så bra. Vi kan vattna lite med sjövatten nu och den här rabatten har mest sol på förmiddag och en stund på eftermiddagen. Rosorna ser jättefina ut.
 Kvällarna är fantastiska. Jag ska ut nu och se hur det går med kräftorna för Julia och Philip.
*********
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kaffe och kräftfiske”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *