Besök av min brors familj

Min bror och jag vi har inte samma pappa men han har ju alltid varit min riktiga lillebror och så har jag ju också världens bästa bonuspappa så det har ju alltid varit naturligt. Jag var 13 år  år när han föddes så det var så kul och speciellt med honom. Han hade också så där söta ljusa lockarna i håret när han var liten och allas lilla älskling. Kalle och jag träffades var min bror 4 år så han är som en bror till Kalle med.
Nu har han varit här med sin lilla familj och sovit över. Min bror är så duktig på det där sociala, att umgås med vänner, lägga tid att träffas osv. Jag har blivit sämre på det med åren men nu här i stugan har vi haft mycket gäster sista tiden, det här huset inbjuder till det. Allt känns så lätt här.
*******
Kvällarna här vid sjön är det bästa, jag njuter av dem så mycket.
Vi har köpt in oss på kräftfiske så igår kokade vi de första kräftorna, de var verkligen supergoda.

Nu har den lilla familjen åkt hem och jag ska ut och klippa gräset och vi ska förbereda för att sätta upp en bod. Kalle håller på att behandla bryggan så den ska bli snyggt grå. Idag kommer Philip och Julia hit.

Ha en fin dag
Kram Lotta
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *