Sola är inget för mig

 
 
Det där med att sitta still i solen är verkligen inte min grej, jag skulle gärna sitta där i fotöljen i flera timmar om det inte vore så varmt. En del säger men sätt dig, du kan väl sola lite. Sola är inte min grej. 
 
 
För det första så har jag respekt för solen, jag vill inte ha hudcancer. Sedan trivs jag verkligen inte i värmen så jag rör mig eller sätter mig skuggan. Om jag är utomlands och badar hela tiden då funkar det, men annars väljer jag gärna bort momentet att sola. Jag blir ju ändå solbränd av att röra mig , sitta still på en strand med andra människor intresserar mig inte heller 🙂. Det gjorde jag förr när barnen var små, men har valt bort som vuxen. Däremot älskar jag att få vara i vid vattnet men sitter hellre i skuggan på dagen. 
 
 
**********
 
 
 
 
 

Familjen är hemma en stund nu men kommer snart igen. De ska fortsätta med sitt kräftfiske. Jag bara är och har det bra. Vi har grävt ur för bod och jag kan fortsätta med det tänker jag.

 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sola är inget för mig”

  1. Tack för alla dina fina blogginlägg. Grattis till er fina stuga ❤️☀️🇸🇪. Ville bara säga att jag nyttjat rabattkoden på klänningarna från indiska. Jag blir väldigt inspirerad att läsa hos dig. Ha en fortsatt fin sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *