Så pepp för januari

 
 
Igår när jag kom hem så kastade jag ut julen så idag ska det sorteras ut ljusstakar, några tomtar och städas i uterummet. Nu är jag så pepp på januari. December för mig i år var ingen bra månad som jag har berättat för er för jag var rädd att inte kunna hålla energin uppe. Men nu går vi in i januari med ny energi, en månad utan förväntningar och jag känner så mycket glädje och pirr för det här året. 
 
Jag har fått vila länge, fyllt på med måbrastunder och är så redo på att fylla 2019 med nya bilder och inlägg till er. Idag ska det rensas och stökas och göras fint imorgon får det bli en tur till blomsteraffären. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
   

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *