Men alla andra dagar ska vi leva

 
Det bleknar mer och mer och ingen vill varken minnas eller leva i det längre, så igår blev det ingen cancergala för oss. Jag följer inga sådana sidor på varken facebook eller instagram , läser inte barncancertidningen, ser inga sådana program och kommer skriva om det mindre och mindre. Ingen av oss vill vara i den världen mer, det har vi varit tillräckligt. Det finns med som en erfarenhet, men det bleknar mer och mer tack och lov. Jag känner mig piggare och starkare igen och Elin lever som vanligt. Vi ställer oss ofta frågan, har det hänt? Har det hänt oss? Jag bär ingen rädsla i kroppen alls, inga tankar går till rädsla om det händer igen osv. Jag och cancer har en fin relation nu, vi går liksom hand i hand , vi har slutit fred. Det är en fin känsla och så ska det få vara. Jag är tacksam däremot, dagligen kommer känslan av tacksamhet i de små sakerna som sker.
 
Forskningen är fantastisk, så tacksam för den och är givare varje månad i barncancerfonden och flera andra fonder. Jag vet att 1 av 3 får cancer, vi vet att det kan hända någon av oss igen. Till den dagen ska jag leva Life som min son sa när han var ung. Vi ska alla dö,  men alla andra dagar ska vi leva och jäklar vad jag ska leva. Vardag är banne mig det bästa som finns!
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Men alla andra dagar ska vi leva”

  1. Så himla jättebra förhållningssätt tycker jag! Jag såg galan i går och blir så oerhört påverkad, både som drabbad och anhörig. Som drabbad, och det har gått 7 år nu, måste säga att vid vissa tidpunkter är jag fortfarande oerhört påverkad – men mer att fysiskt kämpa med synen på hälsan och optimera sig så mycket det går. Det påmindes jag mycket av igår. Och mest och värst att min son snart gör en ny screening för sin tumör, vilket jag hade glömt för en tag –vad som är bäst vetetusan….leva i nuet ÄR en utmaning. KRAM från Milla

  2. Förstår precis. Vår nu snart 15-åriga tjej fick leukemi när hon var 9 år. Allt gick bra, men tiden med cancer finns för alltid med i våra liv. Klarar inte heller att läsa om cancer eller titta på galan. Forskningen är fantastiskt och en förutsättning för många liv.
    Vi ska verkligen LEVA så mycket vi kan!!
    Kram ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *