Lite träning och sedan middag

 
 
Ikväll tar jag mina hörlurar och träningskläder och går ut och ställer mig på crosstrainern i skolan. Det snöar ute men vi kan ju inte skylla på att vi inte har någonstans att träna, jag äger ju en hel gymnastiksal men det finns ingen värme där ute men varm blir man ju snart bara man kör igång. 
  
 
 
 

Jag får ställa mig och fixa lite middag sedan, kylskåpet är påfyllt så det finns lite gott att välja på. Kalle har precis kommit hem, han vill sätta sig i sin fotölj framför tv:n med tidning och reklam som han brukar göra och där kan han få sitta resten av kvällen så kan jag fixa middag. 

 
Ha det gott, bäst att sätta lite fart då och röra på fläsket 🙂
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Lite träning och sedan middag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *