Falkenbergs strandbad och spa

 
 
Vilken helg vi har haft, ja vilken vecka. Det blev extra mycket kul nu för den här helgen skulle egentligen varit i nov men då åkte Kalle på utlandsjobb i tre veckor istället. Vi älskar åka på spa och jag har tänkt länge att vi ska besöka Falkenbergs strandbad och där var ju verkligen toppen. Vilket underbart ställe och vilket underbart spa. 
 
 
Vi bokade två nätter med Ivory paket och trerätters , så första dagen hade vi en behandling som vi gjorde på varandra. 
 
 
Redo fär spadag
 
 
Första dagen efter vi gått Ivory så blev det mörkt ganska fort och det var supermysigt inne på Retreat Club. Vi hade bokat trerätters båda kvällarna och middagarna var inbokade sent på kvällarna. Skönt. Vi är lite sena och lata av oss, så det var skönt att göra lite som passar oss. Kunna sitta länge och bara softa, bada lite och ingen stress alls. 
 
 
På nya Retreat club finns det även pooler utomhus, så mysigt.
 
 
Det blev många fotbilder men det finns så härliga sängar där som man kan ligga och vila i.
 
 
På kvällen blev det inga bilder från restaurangen för det var så mörkt men maten var supergod och likaså frukosten. Mycket folk som jobbar och alla var så trevliga hela tiden, sånt är viktigt.
 
 
När vi sovit var dags för en heldags spa igen. Om man kan så är två dagars spa så skönt för man hinner komma ner i varv ordentligt. 
 
 
Vi passade på att gå ut på bryggen i solskenet. När man är vid havet så måste man ju gå ut och titta på det. Älskar att bo vid vatten. 
 
 
 
Jag och min shejk 🙂
 
 
Lite plock till lunch 
 
 
Efter en heldag med spa och någon god drink så var det dags att klä upp sig för middag igen. 
 
 
 
Sedan lämnade vi fina Falkenbergs strandbad  efter frukosten och solen höll på att gå upp utanför altanen. Nu önskar vi verkligen att vi kan komma dit igen. Nu är vår semester tillsammans slut, vi haft det så bra och nu längtar jag till vardag igen och sätta fart in i 2019.
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Falkenbergs strandbad och spa”

 1. Håller med dig att det var ett kanon ställe👍
  Jag o min fam var där 8-9/11 o firade att min man fyllde
  50 år
  Ha en bra vecka nu när det blir vardag igen💞
  Kram på dig💞

 2. Så härliga bilder!
  Ser ut som om det ändrats en hel del sedan vi var där för några år sedan. Då blev vi inte direkt imponerade; blev bortglömda i restaurangen, sparitualen kändes som löpande bandet principen osv. Men det kanske är värt att ge det en ny chans 🙂

 3. Åh, så härligt! Också besökt Falkenbergs strandbad och det är nog det finaste, mest avkopplande miljön jag varit i och skulle gärna återvända! Kanske kan du fixa ngt samarbete: erbjudande 🤗🤗.
  Tack Lotta för en underbar blogg med en härlig blandning sv vardag, fest, motion och inredning!!

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *