Ljuset och vårt sovrum

 
 
 
Vilket härligt ljus det har varit idag, säga vad man vill om snö men det gör allt så mycket ljusare och härligare. Jag blir pigg av det. Jag tog morgonpromenad idag nu när jag mår bättre och komma ut och få motion varje dag är så mycket glädje. Det är inte alltid så lätt att få till det, men det ger ju så mycket energi. Elin är hemma nu och står där nere och bakar, ska bli kul att se vad hon hittar på. 
 
  
  
Tack alla som skrev i mitt tidigare inlägg idag, jag funderar som sagt mycket över det här jobbet men jag har ju en stor dröm som jag berättat om och den har ju delat med er. Min sommarstuga som jag vill köpa och pyssla med i år, men sedan har ju även tänkt göra mer och där har jag inte kommit så långt ännu. Att skapa blogginlägg tar ju också väldigt mycket tid, det måste man lägga många timmar på om man ska kunna ha det som ett yrke så jag har ju inte så mycket tid på andra saker om jag ska skapa 2-3 inlägg om dagen. Det är ju bloggen jag vill jobba med men göra det med lite mer utmaning. 
 
 
 
Men i vilket fall känner jag mig ivrig att sätta fart in i 2019 nu efter jag blivit frisk från min influensa. Jag känner mig kreativ och på gång och den känslan älskar jag. Positivitet och glädje. Imorgon ska jag nog dra iväg på lite äventyr, ja vi får se. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ljuset och vårt sovrum”

 1. Idag har jag inga koll på mina mål längre, livet går för snabbt, jag hinner inte. Kanske är det en bra påminnelse att stanna upp och tänka, vad vill jag, var är jag på väg, vad var mitt mål?

 2. Hej Lotta!

  Så härligt att du mår bättre. Ligger hemma nu och snörvlar, men lite bättre.
  Fortsätt ha drömmar , det är så härligt, särskilt när de sen går i uppfyllelse.

  Fortsatt trevlig kväll!

  Kram Linda
  Shopaholicmum.blogg.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *