Stockholm och Louis Vuitton

 
 
Det blev en tur till Stockholm idag, riktigt kyligt var det men väldigt kul att komma till storstan en kort sväng. Ja det blev ingen lång dag , men sådan är jag. Jag tittade på det jag skulle och sedan ville jag hem. 
 
 
Först var jag inne på NK , så kul att bara ta ett varv där och de har ju en väldigt fin Newportbutik, mycket mer än vad vi har hemma. Hittade mycket fint där. 
  
 
Hej hej från spegeln 🙂
 
 
Jag älskar Newports vita och blåa stil, det är en av mina favoritbutiker även om jag inte har så mycket möbler från dem hemma.
  
  
 
Var också inne på svensk tenn men blev inte så jätteinspirerad i butiken. Ser jag däremot deras ljusstakar m.m hos bloggare och instagrammare så tycker jag de har så mycket fint. 
 
 
Det som var det viktiga och som jag längtat till var att få köpa mig min 45 års present , jag fyller år i helgen så en fin väska blev min. 
 
Sedan hade jag handlat klart så då tog jag for hem medan det var ljust och var istället hemma till kl 17. Nu ska jag snart sätta igång med maten här och fixa lite ordning. Nästa vecka har Elin studiedag och då ska vi åka till Newport butiken i Norrköping och kika också. Imorgon kanske jag måste hjälpa min syster med hennes lilla hund och så hade jag tänkt börja så lite frön.
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Stockholm och Louis Vuitton”

 1. Vad kul med LV väska! Vilken modell valde du? Jag är barnsligt glad i min som jag köpte till en jämn födelsedag i Paris. Grattis!

 2. Härligt att komma hem till landet igen va?
  Jag jobbar i Stockholm City men bor en bit utanför stan, alltid lika skönt att komma hem.
  Du visar väl vad köpt på LV ;)?

 3. Men åååå din galenpanna….du är ju underbar du!!
  Underbart att dra i väg så där och va roligt det är att köpa presenter till sig själv..;) Också sååååklaaaart nyfiken på vilken du köpt…;) Kraaaaam vännen

 4. Gokväll fina du❤️
  Å så underbart att kunna åka spontant till vår huvudstad och sen hem till landet igen.
  LV har så fina väskor mm. Du måste visa.

  Ha en skön kväll.

  Kram Linda
  Shopaholicmum.blogg.se

 5. Hej Lotta
  Vilken lycka att köpa en fin väska och de slår alltid in den så fint dustbag ingår alltid och att lämna butiken med den fina påsen. Visste väl att du skulle dit. Jag har handlat där flera ggr.
  Spännande vad det blev för modell.
  Kram

 6. Hihi du är ju för härlig. En sådan grej hade jag också kunnat göra, älskar lite galna upptåg att bara dra iväg så där😃⭐️ Men är det inte svårt att köra bil i Stockholm? Jag skulle nog bli lite nervös då och själv håller jag mig till ställen som är lite mindre, men skulle gärna vilja åka bil till stockholm med över 1 helg. Kram och grattis i förskott🌺

  1. Jag måste komma igång och göra lite galna saker känner jag, jag har alltid varit lite galen och mått bra av det :)) Jag ställer bilen utanför Stockholm city och tar båt och går in till stan. Vill inte köra inne i stan, körde mot enkelriktat 3 gånger en gång så numera promenerar jag hellre och står i ett garage i Hammarby sjöstad 🙂 men nästa gång ska jag försöka boka tåg. Mer miljövänligt. Kram Lotta

 7. Älskar den klassiska bilden på NK! Jag kan heller inte låta bli att fota från den där härliga vinkeln varenda gång jag är där. 🙂
  Roligt att någon mer tycker som jag ang Svenskt Tenn; ofta jätteinspirerande när folk har saker därifrån i sitt hem, men inte lika inspirerande i butiken..
  Vad roligt med en ny väska och grattis i efterskott!
  Kramar

 8. Läser din blogg regelbundet i jakt på trädgårdsinspiration. Den här gången lyckades jag hamna på en av bilderna 😂!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *