En tur till Stockholm

 
 
Godmorgon mina fina läsare, jag tror jag kan vara uppe lite mer nu igen så idag ska jag om se om jag kan städa lite i orangeriet. Vi har tackat nej till en middag ikväll, men jag mår som sagt lite bättre bara lite snurrigt kvar. 
 
  
 
 
I veckan om jag blir piggare ska jag ta en tur till Stockholm, jag fyller nämligen år nästa helg och funderar på att köpa mig en speciell present som jag velat ha väldigt länge och som man måste köpa där. Vi får se hur jag mår. 
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”En tur till Stockholm”

  1. Hej!
    En god vän till mig råkade också ut för något virus som gav yrsel. Hon fick rådet att äta receptfria åksjuketabletter och det hjälpte henne mycket. Ville bara nämna om det skulle kunna vara något för Dig.
    Vänliga hälsningar och krya på Dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *