Jag har en plan

 
 
 
Vad skönt att jag kunde åka på kalas idag i alla fall, skönt att komma ut och det fungerade bra. Kalle har börjat känna som mig och han har ju haft samma influensa så vi får se vad som sker. Imorgon har jag i alla fall tänkt att ta en kortare promenad för kroppen är ju ändå pigg, ringa till vårdcentralen och fråga om de kan sätta in kortisonkur ( har hört en del som får det och de blir fortare friska)  och så baka något bröd. Philip vill ha frallor hemma. Jag har en plan och jag behöver något så jag inte blir sittande med den här konstiga yrseln och känslan, som sagt kroppen känns ju pigg förövrigt. 
 
Hoppas du haft en skön söndag 
 
 

Kram Lotta 

 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jag har en plan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *