Det håller på att vända nu

 
 
 
Herregud så skönt det känns nu, det börjar vända. Jag börjar känna igen mig själv igen och kan tänka. Fy det här var verkligen en pärs med det som satte sig i huvudet. Jag känt mig så konstig så ni anar inte. Jag har försökt att blogga, jobba och leva lite som vanligt de sista dagarna men fy säger jag bara. Hoppas ni aldrig behöver bli påverkade av yrsel för det här var vidrigt. Jag trodde jag skulle bli knäpp på riktigt. 
 
  
Jag är bortskämd med att vara en postiv person som tycker om att göra saker, som vill hitta på saker osv Men de här dagarna har jag bara velat sova bort. Varje gång jag sovit har det varit lite, lite bättre när jag vaknat.
 
Det är som sagt inte bra ännu men jag känner att det vänder, men det är bara lite, lite för varje dag. I eftermiddag sov jag några timmar och jag tycker det känns lite bättre igen. Det snurrar mindre idag.
 
 
 

I vilket fall så vill jag börja leva igen som vanligt,  inga virus ingen influensa osv. Jag vill böra träna igen, skapa positiva dagar som jag trivs att leva i. Kunna vara med människor utan känna mig konstig.  

 
Jag har ju sparat undan mycket nu så jag längtar och väntar att kunna köpa mitt hus vid vatten. Jag längtar att det ska komma ut lite mer hus nu i vår och att vi hittar det vi söker. Det känns så spännande att snart får vi börja gå på husvisningar. Idag kom det lite fina saker som jag köpt till stugan fast jag har inget hus än, men snart hoppas jag. 
 
Ta hand om er
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Det håller på att vända nu”

 1. Låter nästan som tillfällig hjärntrötthet….. Jag har de problemen och blir fasligt yr, orkar inte fokusera, blir förlamande trött och som tusen surrande getingar i kroppen mm. Kanske blev du totalt utmattad efter influensan och försökte gasa på trots att kroppen inte ville….
  Ta hand om dig!

  1. Hej, jag har varit trött efter min dotters cancer men har inte alls den känslan i kroppen nu. Detta kom efter influensan. Väldigt elak bacill som satte sig på balansen. Tydligen ganska vanligt och tar lång tid att bli av med. Jag känner mig inte alla trött annars i kroppen och huvudet men yrseln gör mig konstig . Kram Lotta

 2. Härligt att det börjar ge sig…
  Imorgon ska min man och jag på myshelg till Linköping och bo på Hotel the box. Det blir första gången vi besöker Linköping. Nåt tips som vi inte får missa?
  Kram och tack för världens finaste blogg

 3. Åh ja fy för att vara yr! Jag fick järnbrist under graviditeten och var så snurrig och dåsig, man blir verkligen begränsad! Krya på dig och god fredag!

 4. Hej Lotta!
  Skönt att det börjar bli bättre. Jag har blivit diagnostiserad med Meniers sjukdom och när jag har ett skov så gungar det rejält. Det är vidrigt och det tar tid innan det blir bra igen!
  Styrkekramar från Comosjön
  C

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *