Det gungar för mycket

 
 
Kalle fick följa med Elin till sjukhuset idag, jag kunde tyvärr inte det för gungar för mycket. De ska undersöka om cytostatikan har påverkat minnet, vi vill ha utredning på det. De gör som vi säger på sjukhuset och det är viktigt nu när försäkringspengar ska falla ut, att allt är utrett. Man får ligga i som förälder, ja ni vet hur det är med barn som har diagnoser och Elin har ju redan haft svårt med minnet. 
 
 
 
Goda bär i yoghurt m.m HÄR (gåva ) 
 
 
Men som sagt jag fick vara hemma idag och ska hoppa i duschen. Jag tycker att det snurrar lite mindre idag så kanske att jag kan vara uppe lite mer. Det är en så obehanglig känsla så när man får gå och sova känns det väldigt skönt. Jag som brukar älska livet, älska att vara vaken och få fånga dagen, men nu vill jag ingenting. Jobbig känsla. Att vara uppe är påfrestande och man blir knäpp och vill bara lägga sig ner. 
 
 
 
 

Jag hoppas att det löser sig lite mer för varje dag så denna yrsel försvinner på sikt. Det är lite svårt att tänka på någonting annat. Det är inte kristallerna som många undrar, detta är inte så stark yrsel och man mår inte illa. De säger att det är ett virus som sätter sig på balansen. 

 
I vilket fall önskar jag er en fin fredag. Vi har avbokat middag hos vänner imorgon och jag får fortsätta vila så mycket som går. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Det gungar för mycket”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *