Städat i orangeriet

Å himmel vilken härlig dag jag haft idag och än är den inte slut. Jag ska ut igen efter det här, för jag har lärt mig att jag lätt annars blir sittande surfande vid datorn eller mobilen och jag mår bäst av att vara igång nu när snön börjar försvinna och jag är så pigg igen.
Äntligen kan man vara ute i orangeriet och jag har städat där ute nu så jag har två platser att stå på. På den ena sidan står jag och planterar och på den andra brukar jag ställa alla plantor som jag driver upp. Det blev inte så många bilder idag men det kommer fler senare.
Jag har förberett jorden som jag ska ha när jag sår, vattnat alla växter och jordförbättrat mina pelargoner med pelargonjord. Såjorden har perlite i så jorden blir luftigare.
Nu är jag igång och det är så mycket glädje för mig att hålla på med växter, jord och ha massa roligt jobb att göra.
Jag har lyssnat på boken Hjärnstark också, gud så bra den boken är! Den förklarar så mycket för mig varför tiden när Elin hade cancer har gått så bra. För jag varit fysisk aktiv som är bra mot stress osv och så alla jag har kunnat prata med, köksträdgården som jag slitet med men varit så kul. Fysisk aktivitet kräver ett eget inlägg framöver. Läs/lyssna på hjärnstark. 4 träningspass förra veckan och nu är jag på gång. Känner glädje och energi och solen lyser ute idag också och massa roligt jobb att göra.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Städat i orangeriet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *