Boka mer saker

 
 
Jag har varit ute och gått med min vän Maria, när vi kom tillbaka till bilen kom solen och det var så härligt. När jag går med mina vänner och pratar är det som tankarna kategoriseras upp och allt känns så himla bra. Motion, prata med en vän, se solen och få vara ute. Underbart! Något jag kommit fram till sista tiden är att jag behöver mer att göra och inte säga nej lika mycket till att våga göra flera saker på en dag.
 
Förra året var jag lite låg och hade svårt men det, men nu ser mitt liv annorlunda ut. Nu känner jag mig piggare igen och behöver mer att göra och inga barn som är beroende av mig. Så jag tränar på att boka in mer saker, träffa mer människor och fylla mina dagar bättre med jobb till bloggen osv. Jag känner att jag mår mycket bättre då, planera mer och boka mer. För väldigt många människor jag träffar är det tvärtom, de flesta jag pratar med har för mycket att göra och känner sig stressade och är i den den situationen som jag var förra året. Men nu har jag kommit till det andra läget att istället göra mer igen, annars blir jag låg. Jag är en ganska rastlös människa i grunden, men jag behöver hitta ett mellanläge.
 
 
Så nu har jag gjort en massa åtgärder som gör att jag mår bättre och det känns så himla bra. Det är svårt med balans men jag är glad att jag oftast känner vad jag behöver och att jag har en man som lyssnar, en familj, ni som läser och mina vänner. I vilket fall blir man lycklig av solen, det känns lite vårkänslor ute hos oss idag. Jag längtar till allt pysslande i trädgården. 
 
Nu ska jag ta och umgås med Kalle lite som bjudit på en god köttfärslimpa 
 
Ha det fint, tack för att ni läser och lyssnar
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Boka mer saker”

  1. Hej.
    Jag är där du var förra året. Varit hemma sen November och är så himla infektionskänslig. Haft förkylning, lunginflammation och magsjuka på kort tid. Men jag blir så hoppfull när jag läser vad du skriver. Jag ska tillbaka till jobbet 50% imorgon och hoppas att jag lyckats vända allt under tiden jag varit hemma. Tack för en mycket fin blogg. 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *