Två nya projekt och jag älskar det

 
 
Yes så himla kul att jag satt igång två projekt som inte kräver så mycket jobb av mannen. Ja ni vet att karlar är inte alltid så lätt att få med. Kalle han vill ofta samma saker som mig, han är ganska lätt att få med men han jobbar mycket och har inte tid. När han kommer hem så behöver han vila eller träna osv. Jag vill inte slita på honom. Jag har ju målare Björn som brukar hjälpa mig och först ska vi alltså måla klart nere i stora hallen ( inte alls mycket att göra) , uppe i en liten smatt ( säger ni så ?) och så mitt kontor. 
 
 
 
Sedan ska vi också tömma och göra om lite i uterummet. Kalle ska hjälpa mig med att byta ut lite panel innan Björn kommer och målar allt vitt och sedan ska vi köpa något ljust golv och lägga på golvet vi har nu. Vi vill egentligen inreda uterummet som ett rum i framtiden med riktiga fönster, dubbeldörrar, isolera, sätta in kamin osv , men som ni vet sparar vi till stuga så det blir en lightrenovering nu. Min önskan är att kunna duka långbord där ute till Elins student, men förhpppningsvis är vi klara före det. 
 
 
Idag ska jag bjuda Titta in hos Thess , bloggaren på lite mat. Hon bloggar inte längre men är en vän till mig. Jag har sålt reportage från hennes koloni för ett tag sedan och då ville jag bjuda henne på något. Vi har inte setts på så länge så det ska bli en mysig stund med henne i stan. 
 
Ha en fin dag,
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Två nya projekt och jag älskar det”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *