Min 45 års dag och Graceful från Louis Vuitton

 
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min 45 års dag, tjohooo bästa, bästa att få fylla år och få kunna fira sin födelsedag. Att bli äldre är en ära. Vi firade födelsedagen igår med familjen på restaurang i stan. Mysigt att hitta på saker och samla barnen med respektive. Maten var så god men jag valde att inte fota en massa bilder. De är stora nu barnen och vill inte vara med så mycket. Ni ser vad vi åt på instagram story. 
 
 
Jag har fått en superfin present, jag har ju varit köpt den själv som ni vet och sparat och sålt lite annat.  Min drömväska från Louis Vuitton, när jag var 30 år tyckte jag att det här mönstret var skitfult. Tantväska, jag är väl tant nu då 😄 Ha,ha man ändrar sig. Jag stod och valde på Neverfull eller denna Graceful. Hade inte rikigt bestämt mig men det blev en Graceful MM. Den är inte lika vanlig och så gillar jag att bära den på armen som en påse men sitter fint även på axeln. Valde det vanliga tyget och inte rosa. Jag är så, så glad för den. 
 
Nej nu ska vi upp och ta en kaffe , eller tror ni man får den på sängen av min trötta man? Det blir lite mer firande till frukosten när alla vaknat. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

50 reaktioner på ”Min 45 års dag och Graceful från Louis Vuitton”

 1. Hurra Hurra Hurra för dig Lotta i dag. Älskar att titta in här då det finns en mix av glädje, sorg, allvar, tokigheter, landet, inredning… älskar din stil på inredning. Ditt hem med allt på gården är en dröm! Njut av din dag i dag och känn dig stolt över allt du åstadkommit!

  Superfin väska till fin kvinna!!
  Kram och Grattis!! Sofia

 2. Hipp hipp huuuurraaaaa för världens bästa Lotta i daaaaaa….
  Såklart ska man fira…och att få ha en familj att fira med är ju bästa bästa…..och en lyxig väska kommer på en tät 2:a plats…..;) Så härlig känsla ju att kunna få köpa något man velat ha och sparat till så länge. Å va lustigt det är det där med hur man ändrar sitt tycke o smak.
  Den där gobiten var ju i alla fall skitsnygg och de blir väl bara snyggare o snyggare ju mer de används…
  Förresten är ju en sån väska en investering…;) De har ju ett högt andrahandsvärde och tänk om 50 år…då kanske den är värd det dubbla efterosm det är en ovanlig sort..;)
  Japp…en smart investering har du gjort..<3
  Puss o kram o ha en underbar dag!

 3. Grattis på födelsedagen!!!
  Jag är här och hälsar på din inspirerande blogg varje dag. Jag är så glad att jag hittade den för flera år sedan.
  Ha det gott!

  Kram från Anne-Lie

 4. Grattis på födelsedagen
  Du har helt rätt man ska vara glad och hylla att man får bli äldre.

  Otroligt fin väska du köpt
  Ha en fin födelsedag
  Kram Linda

 5. Grattis på din stora dag åååå väskan så fin och roligt att köpa en modell som inte är så vanlig

  En bra investering för framtiden mitt lilla barnbarn ska få ärva mina väskor.
  Kram

 6. Grattis o tack för en fin blogg. Kul att läsa och följa ditt liv jag är i samma ålder o gillar att läsa en mera mogen blogg, då menar jag mogen, fin, rolig och mysig som positivt så klart. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *